Veronika 14 hónapos / 2011. december /

Az idei karácsonyunk amilyen nehezen indult, olyan jó lett:-))

Az előkészületekkel voltam bajban, rengeteg tervem volt, mind az ajándékokat, mind az otthonunkat illetően, a megvalósításukról csak annyit, hogy szerdán elmentünk együtt és megvettük az ajándékokat, sikerült egy út alatt mindent beszerezni, még idegbajt se kaptunk:)
Péntek délután anyáéknál voltunk, bejgli mézeskalács sütés volt a program,amit Veronika kifejezetten élvezett, a mézeskalácstészta nyújtásában illetve a formák szaggatásában is aktívan részt vett :D Nagyon élvezte a sürgés-forgást. Mire hazaértünk Márkó már hazahozta a fát (Veronika szerint a pát), amit szombat délelőtt diszitettünk fel, majd elindultunk anyáékhoz majd Márkó anyukájáékhoz, ahol Veronika kezdte elveszíteni a fonalat a sok ajándék között, de mi nem hagytuk annyiba hisz csak karácsony van, így még itthon is kapott egy pár bontogatni valót, ami már tényleg nem érdekelte,csak tépte a papírt apával de hogy mit rejt a csomagolás egyáltalán nem izgatta. Másnap kezdett megbarátkozni a  rengeteg új játékkal.
Szilveszter:
Tulajdonképpen az esténkre a semmi különös nem volt a legjobb megfogalmazás. Persze csak akkor ha csinibekirittyentősbulizósiszogatóstáncikálós szilveszter estéimen nosztalgiázom:-)))



‎" A gyermek NEM azért jön világra, hogy megoldja szülei problémáit, hogy kitölse életük hiányosságait, hogy tökéletessé tegye boldogságukat, hanem, hogy a saját történetét írja és élje meg."

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése