Veronika 13 hónapos / 2011. november /

Bizony megint eltelt egy hónap és a kisasszony baromi nagylány lett!
·                     Nagyon ügyesen jár, ismerős terepen már kocog is.
·                     Most már csak egy nagyobb alvás van ebéd után.
·                     Imádja a gyerekeket, ha fotón, a TV-ben, vagy az életben lát, rögtön sikongatni kezd és hablatyol, mutogat 1000el, és megy ölelni.
·                     Ügyesen labdázik, visszadobja, gurítja, és közben magyaráz, hogy daaaaa, Apával ez nagy játék.
·                     Szeret könyvet lapozgatni, hozza oda nekem, én tartom, ő lapoz, én kérdezek, hogy mi holvan, rengetegdolgot felismer és mutat.
·                     Szülinapra kapott egy Duplo-t, eddig szépen lebontotta kockánként, amit felépítettünk neki, de a napokban már elkezdte összerakni, szépen ráhelyezi.
·                     Nagy kedvencünk, hogy ha egy kulcscsomó kerül a kezébe, rohan a bejárati ajtóhoz, és kotor rajta:-))
·                     Hozza a papucsunkat, cipőnket utánunk, ha zoknit talál, egyből a lábunkra rakja.
·                     Megcsikiz minket, amit a szájával csinál, megpróbálja bekapni a lábunkat. Nagyon édes ahogy próbál vicces lenni :)
·                     Minden zenére táncizni kezd,szép lassan ringatja a csípőjét jobbra-balra, beszaráscuki:-)))
·                     Rengeteget dumál.
·                     Ha valami nem sikerül, azt meghalljuk, húúúú rendesen hangot adni neki!
·                     A felmosórongyot kimostam, este fürdéshez készülődve észrevette hogy nincs a felmosó fejen a rongy, kiment és behozta a rongyot és próbálta visszatenni rá. Hihetetlen hogy miket megfigyel, és tudta hogy hol van kiterítve a rongy, mert célirányosan elment érte behozta a fürdőbe és nekiállt szerelni.
·                     Most már kötelező reggeli program apa koszos zokniját elvinni a szennyesbe, mikor először csinálta, akkor sikerült megint megdöbbenteni-e , tényleg hihetetlen hogy mennyi mindent tanul úgy hogy észre sem veszem J
·                     Egyik este Márkó mondja „Ögyelek mög” erre Veronika ugyanazzal a hangsúllyal „öelek mö” azt hittem megzabálom!
november 15.-én kicsikénk büszkén elkezdte hajtogatni, hogy apa apa, azóta is minden reggel mondja amikor hozom át lustizni a mi ágyunkba azonnal mondja apa-apa :D
egyik este próbáltam tanítani, neki hogy anya
Én. –Na halljam, anya!
Ő:- Büszkén csavargatja a haját, egy kicsit félre értette :D
Mucsi Katánál voltunk ahol ott volt Kata két kutyája is, aminek Veronika nagyon örült, boldogan simogatta őket, egyszer egy kicsit megcsuszott amitől Ulmó megijedt és megakarta kapni a fejét ,de szerencsére csak karmolás sikerült neki, ami már másnapra elmúlt a kis arcáról, de szerencsére nem ijedt meg Veronika mert utána is visszaakart menni kutyázni. 















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése